Sairaanhoitaja / Konsti - Kotiin suunnattu tuki - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Kyseessä on vaativa asiakastyö; asiakkaiden kotiin jalkautuva työ, jossa kotikatkaisuhoidon osaaminen, palveluiden tuntemus ja toimialaa koskevan lainsäädännön tuntemus on eduksi. Tehtäviin kuuluu potilaiden fyysisen ja psyykkisen tilan arviointia. Sairaanhoitaja toteuttaa asiakastyötä yhdessä työparin kanssa osana moniammatillista työryhmää ja yhteistyössä laajan verkoston kanssa. Työ on kaksivuorotyötä, jossa asiakasmäärät vaihtelevat. Työssä vaaditaan priorisointia ja monen asian yhtäaikaista hallintaa. Työtilanteet voivat olla ennakoimattomia, jonka vuoksi turvallisuusnäkökulman huomioiminen sekä tilanteiden ennakointi on tärkeää. Työ on osin päivystyksellistä kotikatkojen osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitotyöhön tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen.
Tehtävään valitulta edellytetään LOVe- lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe IV ja PKV-lääkelupaa sekä rokotuslupaa. Lääkehoitoluvan voi myös suorittaa työsuhteen alussa.

Edellytämme myös mielenterveys- ja päihdealan tuntemusta sekä asunnottomuuteen liittyvien asioiden ja palveluiden tuntemusta.

Voimassaoleva B-ajokortti toimessa on välttämätön. Työ sisältää liikkumista asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luokse.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Antti Jahila, puh. 050 092 5947 sekä
palvelupäällikkö, Tanja Miettinen puh. 044 4863 705, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 03.05.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Paikkaa aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Tanja Miettinen, p. 044 4863705, etunimi.sukunimi@tampere.fi
Osastonhoitaja Antti Jahila, p. 050 0925947, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Psykososiaalisen tuen palveluryhmä / Kotiin suunnattu tuki (Konsti)
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat