Sairaanhoitaja korvaushoito - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajaa opiaattiriippuvaisten korvaushoitoyksikköön vakituiseen tehtävään.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme aiempaa kokemusta mielenterveys-ja päihdetyöstä. Eduksi on perehtyneisyys korvaushoitoon. Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii kykyä työskennellä tiiviisti yhdessä moniammatillisen tiimin ja muiden toimijoiden kanssa. Sairaanhoitajan työ korvaushoitoyksikössä edellyttää vahvoja vuorovaikutus-, ihmissuhde-, ja työyhteisötaitoja, sekä kykyä reagoida muutoksiin ja hyvää paineensietokykyä.

Tehtävä edellyttää voimassa olevia lääkelupia, mahdollisten puuttuvien lupien suorittamista edellytämme heti työsuhteen alussa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työ voi edellyttää ajoittaista liikkumista Kymenlaakson alueella.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sonja Eerola, sonja.eerola@kymsote.fi, p. 040 688 3763

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45700 Kuusankoski

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat