Sairaanhoitaja kotihoito - Pieksämäen kaupunki

Sairaanhoitaja kotihoito - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvan alueella on haettavana 23.5.2019 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvissä sote-palveluissa. Tehtävä mahdollistaa joustavan työskentelyn kotihoidon eri tiimeissä ja palvelukeskuksissa koko kaupungin alueella. Itsenäinen työote ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kuuluvat ammattitaitoosi. Pegasos-potilastietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi. Oman auton käyttö on välttämätön.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta. Nyt keväällä valmistuvat sairaanhoitajat otetaan valinnassa huomioon. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika on kuusi kuukautta.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Kotihoidon esimies Eija Tikkanen eija.tikkanen@pieksamaki.fi, puh 044 7995686

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan