Sairaanhoitaja, kotihoito - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kotihoidon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti kodeissaan koko kunnan alueella. Etsimme nyt kahta innostunutta ja lempeää sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme sekä vakituiseen että pitkään 2 määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen työsuohde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu aina 31.8.2021 ja vakituisessa aloitus myös sopimuksen mukaan. Kotihoidon sairaanhoitajana toimit oman pienalueesi tiimivastaavana. Tarjoamme antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Kotihoito on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän yksilöllisyyden ja arjen merkityksellisyyden tiedostamisen sekä päivittäisen ympäristön huomioimisen. Asiakastyötä varten tarvitset ajokortin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Työpaikka on savuton. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset toimitetaan 13.8.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 373574).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 26.7.2021 alkaen palvelupäällikkö Annika Jansson puh 040-7728054, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat