test
Sairaanhoitaja, Kotihoito - Sipoon kunta

Meille haetaan osaajia ja ammattilaisia! Haluatko olla mukana tekemässä tulevaisuuden kotihoitoa ja kotiin vietäviä palveluita?

Sipoon kunnan kotihoito tukee ja mahdollistaa asiakkaan turvallisen ja hyvän arjen asiakkaan kotona. Työmme suuntautuu iäkkäämpien ja huonokuntoisempien asiakkaiden hoitoon, kuntoutumisen ja toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäisyyn.

Sipoon kunnan kotihoito toimii kahdessa vuorossa ja meillä on kolme säännöllisen kotihoidon tiimiä ja yksi arviointitiimi. Kotihoidossa työskennellään itseohjautuvalla työtavalla (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpäivän sisältöön ja tapaan toteuttaa se. Meillä tiimit organisoivat päivän työt itsenäisesti asiakkaan tarpeet huomioiden

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme nyt SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen toimeen kotihoitoon, aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus (JulkiTerhikki). Arvostamme positiivista asennetta kaksikielisyyteen. Toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito huomioidaan haussa. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, tiimitaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaali-ja terveysalan virka- ja työehtosopimuksen (SOTE TES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2713,79 euroa + mahdolliset lisät. Työ on kaksivuorotyötä ja toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttö suotavaa.Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 2.2.22 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

https://fi-fi.facebook.com/sipoon.kotihoito
https://www.sipoo.fi/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/ https://www.youtube.com/watch?v=DKslN4aSqfs

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Katja Suursalmi 050 338 5761 tai katja.suursalmi(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.


Osoite: Jussaksentie 18 H, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat