Skip to main content
test

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajia vakituisiin tehtäviin monipuoliseen hoitotyöhön kotihoidon tiimeihin. Tervetuloa turvaamaan asiakkaillemme mielekäs arki!

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella kotihoidossa on haettavana kolme (3) sairaanhoitajan tehtävää:

1. Kotihoidon resurssipooli
2. Petosen kotihoito
3. Pyörön kotihoito

Sairaanhoitaja toimiin hoitotyön asiantuntijana kotihoidossa ja ohjaa kotihoidon lähihoitajia asiakastyössä. Hän osallistuu asiakkaan hoidon suunnitteluun ja arviointiin yhdessä asiakkaan ja hänen läheisiensä kanssa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Katsomme eduksi kokemuksen vanhustyöstä ja kotihoidosta. Työssä edellytetään ajokorttia (B). Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Toivomme Sinulta halua työskennellä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä kykyä innostaa ja luoda hyvää tiimihenkeä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko ja työ on päivätyötä, ma-pe.
Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen, 2642,13€/kk.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus huumausainetestistä.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. alue-esimies Maarit Peltomaa, p. 044 7183289.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, kotihoito

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat