Skip to main content
test

Onko itsenäinen ja vastuullisen työn sinun juttusi?
- Sinut haluamme mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Hoidon - ja palveluntarpeen arvioinnin lisäksi työ sisältää kliinistä hoitotyön osaamista mm. näytteidenottoa, haavanhoitoa, katetri- ja avannehoidosta sekä asiakkaiden lääkehoitoa. Työ on monialaista yhteistyötä tiimin lähi- ja kodinhoitajien, lääkärin, sosiaalityöntekijän ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. Yhteistyö asiakkaiden ja heidän omaisten kanssaan on osa kotihoitoa.

Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa.

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

RAI-osaaminen luetaan eduksi.

Aninkaisten kotihoito sijaitsee Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakaskäynneille kuljetaan kävellen tai polkupyörällä. Käytössäsi työajalla on työnantajan bussikortti.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Hanna Ilus p. 050 595 5056 / hanna.ilus@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Aninkainen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Aninkaistenkatu 20, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat