test
Sairaanhoitaja, Kotihoito etelä ja keskusta - Tampereen kaupunki

Vahvistamme Etelän ja Keskustan kotihoidon alueiden mielenterveys- ja päihdetyötä. Etsimme joukkoomme kahta (2) mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen. Työnkuvasi sijoittuu eteläiselle palvelualueelle (Härmälä, Koivistonkylä, Viinikka) ja keskustan palvelualueen (Amuri, Pyynikki, Tammerkoski, Kaleva, Kalevanrinne ja Kissanmaa). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Päihde- ja mielenterveystyön sairaanhoitaja toimii eri kotihoidon lähipalvelualueiden hoitotiimeissä sekä ennaltaehkäisevissä palveluissa. Hän on moniammatillisen tiimin jäsen ja asiantuntija tehtävässään. Asiakkaat ovat pääasiassa ikääntyneitä, jotka ovat monisairaita. Lisäksi heillä on päihde- ja mielenterveysongelmia.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen työympäristön. Kotihoidossa sairaanhoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Kotihoidossa pyrimme tukemaan asiakkaita oman näköiseensä elämään ja mahdollistamaan heidän kotona selviytymisensä. Asiakkaat ja heidän läheisensä ovat työmme keskiössä. Käytössämme on etäteknologian ratkaisuja, joiden avulla tuemme asiakkaamme hoitoa, hyvinvointia ja turvallisuutta kotona. Tehtävä on uusi kotihoidon alueilla.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja halua oman työsi kehittämiseen, sekä innostusta moniammatilliseen kotona tehtävään työhön.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan (AMK) tai terveydenhoitajan tutkinto (AMK) tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä ja hyvää verkostotuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Keskusta kotihoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat