test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Joensuu: määräaikainen (ID5637) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 23.1.2022 mennessä kaksi (2) sairaanhoitajan sijaisuutta

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia pilotoinnin ajaksi työskentelemään joukkoomme ajalle 1.2.2022-30.9.2022 (tai erikseen sovitusti). Tehtävinäsi on kehittää kanssamme sekä kotiutustiimin toimintaa että päivystävän sairaanhoitajan työn sisältöä. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, jolloin haku päätetään.

Kotiutustiimi on Siun soten Joensuun kantakaupungin alueella moniammatillinen asiakkaiden sairaalasta kotiutumista tukeva tiimi.

Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa Senioripihan Martta-talosta käsin.

Asiakkaat tulevat kotiutustiimiin noin kuukauden kestävälle arviointijaksolle lyhytaikaiseen kuntoutukseen ja palveluntarpeen arviointiin. Jakson pääätteeksi asiakkaalle laaditaan suunnitelma kotona asumisen tueksi (esim. tukipalvelut tai kotihoito).

Kotiutustiimissä pilotoidaan helmikuusta alkaen keskitetysti myös päivystävän sairaanhoitajan toimintaa Keskisen kotihoitoalueen asiakkaille. Kantakaupungin lisäksi Keskiseen alueeseen kuuluu Vaarat-Pyhäselkä, Eno-Uimaharju ja Kontiolahti.

Päivystävän sairaanhoitajan tehtävänä on tukea Keskisen alueen kotihoitoalueiden tiimien hoitajien työtä ohjaamalla ja neuvomalla avun tarpeessa. Sairaanhoitaja voi tehdä myös akuutteja tai suunniteltuja käyntejä alueilla kuten avustaa hoidon tarpeen arvioinnissa, kotiutuksissa ja haastavissa sairaanhoidollisissa hoitotoimenpiteissä.

Katsomme eduksi kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, kotihoidosta, kotiuttamisesta ja kuntouttavasta työstä. Valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot. Työ vaatii myös itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2645 €/kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Lisätietoja antaa Keskitettyjen palveluiden palveluesimies Sari Kurki, puh. 013 330 6918 tai sari.kurki@siunsote.fi.

Tehtäviin haetaan sähköisesti.

Joensuussa 7.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5637
  • 7.1.2022 - 23.1.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

Keskitettyjen palveluiden palveluesimies Sari Kurki, puh. 013 330 6918 tai sari.kurki@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat