Sairaanhoitaja (kotihoito Juva) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (kotihoito Juva) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Juvan kotihoitoon.

Kotihoidon tavoitteena on tuottaa laadukasta ja turvallista hoitoa asiakkaille heidän omissa kodeissaan. Toimimme tarvepohjaisen toimintamallin mukaisesti, jolloin asiakas saa tarvitsemansa hoidon ja hoivan oikeaan aikaan. Työskentelemme kotihoidossa moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta asiakkaan ja omaisen kanssa yhdessä laaditun hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Juvan kotihoito toteuttaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa kotisairaalatoimintaa sekä kotikuntoutusta. Työ kotihoidossa on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Lisäksi edellytämme, että olet kiinnostunut erilaisten asiakasryhmien, erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden hoiva- ja hoitotyöstä ja että työotteesi on asiakkaiden toimintakykyä tukeva. Eduksi katsomme hyvän paineensietokyvyn sekä joustavuuden.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palveluesimies Päivi Valkonen, puh. 040 029 3810, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Sairaalatie 3, 51900 Juva

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan