test
Sairaanhoitaja / Kotihoito Kaleva - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Kalevan kotihoitoon. Työ alkaa 1.1.2022.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja kotihoidon asiakkaan hyvää elämää edistävää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon perusteiden (LOP), Rokotuslupa, LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista. Kotihoidon tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntalain 48§ mukaista tautisuojaa.

Työhön kotihoidossa sisältyy teknologian edistäminen ja käyttäminen, kokemus siitä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Korpi p. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Mia Hiltunen p. 041 730 9295, mia.hiltunen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Merja Korpi p. 050 309 4481, merja.korpi@tampere.fi ja kotihoidon esimies Mia Hiltunen p. 041 730 9295, mia.hiltunen@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Kaleva

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat