Sairaanhoitaja (kotihoito Kangasniemi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Sairaanhoitaja (kotihoito Kangasniemi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa Kangasniemen kotihoitoon. Toinen tehtävä toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen ajalle 18.8.2019-29.4.2020.

Kangasniemen kotihoidossa työskennellään tarvepohjaisen mallin mukaan, jolloin asiakas saa tarvitsemansa palvelun oikeaan aikaan. Kotihoidossa työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia sekä kodinhoitajia. Tiivistä yhteistyötä tehdään palveluohjaajien ja fysioterapeutin kanssa. Kotisairaalatoiminta toteutuu yhdessä eri toimintayksiköiden kanssa.

Kotihoidon sairaanhoitajalta edellytetään vahvaa ammatillista osaamista erilaisten asiakasryhmien, erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoiva- ja hoitotyössä. Odotamme Sinun olevan kiinnostunut oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämisestä. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta, ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää ja kuntouttavaa. Kotihoidon sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja vaatii päätöksentekotaitoa. Edellytämme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja paineensietokykyä vaihtelevassa toimintaympäristössä. Sairaanhoitajat työskentelevät toistaiseksi kaksivuorotyössä.

Kelpoisuutena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Ajokortti on välttämätön.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Kotihoidon esimies Maaret Tiihonen Puh. 040 012 4603, maaret.tiihonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Sairaalantie 13, 51200 Kangasniemi

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan