test

Sairaanhoitaja, kotihoito Kangasniemi

Hakuaika päättyy  18.4.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kangasniemen kotihoitoon 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kangasniemen kotihoidossa työskentelee 25 ammattilaista ja palvelemme kuukausittain noin 120 asiakasta. Asiakas on keskiössä kotihoidon työssä ja eri ammattiryhmien yhteistyö mahdollistaa parhaan palvelun asiakkaillemme. Työn tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa, jotta hän voi asua turvallisesti kotona mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus.

Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Sairaanhoitaja toimii kokonaisuuksia ylläpitävänä ammattilaisena kotihoidon tiimissä sekä huolehtii asiakkaiden hyvinvoinnista yhdessä tiimin ja sidosryhmien kanssaa. Sinulla on työssäsi Tilannekeskuksen tuki hoidon tarpeen arvioinnissa ja turvallisuusasioissa ympäri vuorokauden. Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus. Kotihoidossa käytämme Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmää ja LifeCare -potilastietojärjestelmää.

Eloisan kotihoito on jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristö, jossa hyödynnetään teknologiaa sekä pilotoidaan erilaisia toimintamalleja ja palveluita. Hyvässä työyhteisössämme on avoin yhdessä tekemisen meininki. Panostamme työntekijöiden työhyvinvointiin. Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta ja käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

TE-LIVE: Eloisan kotihoidon työpaikat osa 1. lähihoitajat ja sairaanhoitajat (lähetetty to 30.11. klo 13.00)
Katso TE-live tallenne osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/q9kWUKD31
Lähetyksessä lähihoitaja Jenni ja sairaanhoitaja Taru kertovat kokemuksiaan Eloisalla työskentelystä. Millaista on olla kotihoidossa? Miksi hakea näihin tehtäviin ja juuri Eloisalle?

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §)


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Maaret Ylönen, p.0400 124 603, maaret.ylonen@etelasavonha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan