test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Kitee (ID5616) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 27.1.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAA vakituiseen tehtävään

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sairaanhoitajana ihmisläheisessä tehtävässä Kiteen kotihoidossa.

Sairaanhoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Työ on kaksivuorotyötä.

Kotihoidossa:

  • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
  • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
  • Älä junnaa paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama.
Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetuin lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Työsuhteen alussa perehdytetään tehtävään. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2645,00€/kk.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja palveluesimies Leena Laurikainen p. 013 330 6340, leena.laurikainen@siunsote.fi .

Joensuussa 13.1.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5616
  • 4.1.2022 - 27.1.2022 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat