Sairaanhoitaja kotihoito - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja kotihoito - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kouvolaan keskiselle kotihoitoalueelle ajalle 24.6.-31.12.2019, aloitus - ja lopetus ajankohta ovat neuvoteltavissa.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa arvioiden ja toteuttaen asiakkaiden hoitoa kokonaisvaltaisesti yhdessä tiimin hoitajien kanssa. Käytämme RAI toimintakykymittaria apuna hoidon - ja palvelun suunnittelussa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa yhdessä asiakkaan lääkehoidosta. Sairaanhoitaja ottaa laboratorionäytteitä ja tekee vaativimmat haavanhoidot. Työ on kaksivuorotyötä. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen sairaanhoitajan laillistus, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Myös opiskelijat huomioidaan valinnassa.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna.

Lisäksi edellytämme

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Palveluesimies Outi Ellilä 020 615 8450
Palveluesimies Elina Siitari 020 615 8451
Palveluesimies Kaarina Paju 020 615 5698

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan