Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Edellytämme sinulta, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja ymmärrystä vanhustyöhön. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä ja sinulla on halu sitoutua organisaation tavoitteisiin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Ajokortti ei ole välttämätön.

Eduksi LOVe-lääkelupa, kokemus vanhustyöstä, Pegasos ja RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyötä.

Tarjoamme sinulle iloisen ja avoimen ilmapiirin työtäsi tukemaan sekä hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön.
Saat työn tueksi RAI- laatujärjestelmän, yhtenäiset toimintatavat sekä vaikutusmahdollisuuden oman työsi kehittämiseen. Lisäksi kotihoidon sairaanhoitajana sinun on mahdollista päästä osallistumaan erilaisiin verkko- ym. koulutuksiin. Käytössäsi on uusimmat työ- ja apuvälineet, sekä työympäristö. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia tarvittaessa. Sijaisuus mahdollisesti jatkuu pidempään.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Nina Kivelä p. 050 328 1008, nina.kivela@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Lehmusvalkama

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Karviaiskatu 7, 20720 Turku

Sinulle suositellut työpaikat