Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Lieksa (ID5586) - Siun sote

Tarjolla mielenkiintoinen tehtävä sairaanhoitajalle!

Siun sotessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN vakituinen tehtävä

Etsimme sairaanhoitajaa Lieksan kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen. Oletko sinä uusi työkaverimme? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin haku päätetään.

Kotihoidon tavoitteena on järjestää asiakkaan tarvitsemat palvelut tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti kotiin niin, että asuminen kotona onnistuu mahdollisimman pitkään turvallisesti.

Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Työhömme kuuluu yhteistyö omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä. Työ on liikkuvaa ja monipuolista.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat sekä kotisairaanhoidon että tehostetun kotihoidon tehtävät. Tehostettu kotihoito on lääkärin määräykseen perustuvaa vaativaa sairaanhoitoa, jolla pyritään ehkäisemään asiakkaan sairaalajakso tai turvaamaan varhainen sairaalasta kotiutuminen.

Tässä tehtävässä pääset käyttämään ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, kuten:

 • kokonaisvaltaista hoitoa ja hoidontarpeen arviointia
 • vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja
 • moniammatillista verkostoitumista
 • lääkehoitoa mm. suonensisäistä neste- ja lääkehoitoa,
 • vaativaa haavanhoitoa
 • kotisaattohoitoa
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan kokemus sairaanhoitajan työstä.

Tässä tehtävässä eduksi on kyky työskennellä yksin sekä mahdollisuus liikkua työtehtävissä omalla autolla (tarvittaessa ajetaan myös kotihoidon autolla).

Tehtäväkohtainen palkka on 2645,00 €/kk, muut työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Jenni Moilanen p. 013 330 2871, jenni.moilanen@siunsote.fi tai palveluesimies Suvi Vepsäläinen p. 013 330 2871, suvi.vepsalainen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 24.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-5586
 • 28.12.2021 - 31.12.2023 23:59
 • LieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat