Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Lieksa (id6573) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme sairaanhoitajia työsuhteisiin Lieksaan

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon ja sen antamiin mahdollisuuksiin.

Kotihoidon keskeisenä tehtävänä on turvata kotona asuvien ikäihmisten arkea siten, että he pystyisivät elämään oman näköistä ja turvattua elämää omissa kodeissaan. Kotihoidon työ on monipuolista ja hyvin vaihtelevaa. Työ sopii sinulle, joka haluat vaihtelua työympäristöön ja pidät liikkumisesta. Lääkehoito, hygienia ja ravitsemus sekä liikkuminen ovat osa-alueita, missä useimmat ikäihmiset tarvitsevat apua. Työ on kaksivuorotyötä. Hakijalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus liikkua työtehtävissä omalla autolla. Meillä uusi työntekijä otetaan vastaan kunnollisen perehdytyksen kera.

Työn painopisteenä ovat sairaanhoidolliset tehtävät, tiimin tukeminen ja työn kehittäminen. Sairaanhoitajana työskentelet kotihoidon tiimin kanssa sekä tehostetussa kotihoidossa. Tiimin sairaanhoitajana suunnittelet ja toteutat asiakkaan hoitoa RAI- arviointiin ja hoito- ja palvelusuunnitelmaan pohjautuen yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen tiimin kanssa. Tehostetun kotihoidon työnkuvaan kuuluu mm. hoidon tarpeen arviointia, haastavien kotiutusten vastaanottoa, palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden hoitovastuu, erityistä sairaanhoidollista osaamista vaativat asiakkaat (esim. kipupumppuhoidot, suonensisäiset lääke- ja nestehoidot, vaikeat haavahoidot).

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • saat kunnollisen perehdytyksen
 • saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • saat kehittää ja kehittyä
 • olet asiakkaan arvostama, tuot turvaa kotona asuville
 • tuet ja ohjaat asiakasta arjessa kuntouttavalla työotteella
 • pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa.
Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2697,90€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat palveluesimies Suvi Vepsäläinen suvi.vepsalainen@siunsote.fi tai rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tule tekemään nykyajan kotihoitoa kanssamme!

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 18.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6573
 • 18.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaLieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat