Sairaanhoitaja (kotihoito) - Lohjan kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotihoitoon!

Länsi-Lohjan kotihoito käsittää Sammatti-Karjalohja ja Nummi-Pusulan alueet. Vastuusairaanhoitajana työskentelyn lisäksi työskentelyalue on työvuorosuunnittelun mukaisesti myös koko Lohjan kotihoito.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kotihoidon moniammatillisessa tiimissä. Meillä on kotihoidossa osaava, asiakastyötä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön. Työsi tukena sinulla on käytettävissä esimiehen ja tiimin tuki.

Kotihoito on pääasiassa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana ryhmässä ja toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus ja lisäksi edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Peruspalkka on 2625,47 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 31 ja 32.

Lisätietoja antaa (arkisin klo 8-15):
kotikotihoidon aluevastaava Teija wägg puh. 044 767 4884, teija.wagg@lohja.fi (tavoitettavissa 21.7. - 2.8.2021)
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi (tavoitettavissa 19.7. - 20.7.2021)

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 02.08.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-248-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat