test
Sairaanhoitaja (kotihoito, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa Mäntyharjun kotihoitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viihtyisä ja tilava tukikohtamme sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntyharjun keskustassa. Palvelemme kuukausitasolla noin 200 asiakasta, joista lähellä asuvat asiakkaat tavoitamme kävellen tai pyöräillen ja pidemmän matkan päässä käymme autoilla. Yksiköstämme löytyy neljä leasingautoa. Etenkin hyvällä kelillä ajelu ei ole olenkaan hassumpaa ja antaa aikaa palautumiselle. Työporukkaamme kuuluu noin 30 hoitajaa, jotka tekevät tiivistä moniammatillista yhteystyötä samoista toimitiloista löytyvän palveluohjaajan ja fysioterapeutin kanssa. Olemme saaneet toistuvasti opiskelijoilta myönteistä palautetta ja uudet työntekijämme arvostavat lämmintä vastaanottoamme, joten myös Sinun on helppo solahtaa joukkoomme!

Mäntyharjun kotihoidossa parasta on monipuolisuus, mielekkyys ja mahdollisuus kehittymiseen! Itsenäinen työ haastaa ja palkitsee. Osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja pääsee hyödyntämään monipuolisesti ja ammatillinen osaaminen kehittyy joka päivä. Meillä on tekemisen meininkiä ja aika ei todellakaan käy pitkäksi! Meillä Mäntyharjulla mottomme kuuluu: Huumori ja hymy - ihmisenä ihmiselle!

Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus. Kotihoidossa käytämme Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää ja Lifecare-potilastietojärjestelmää. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi sekä Essoten tilannekeskus, jossa on päivystävän lääkärin konsultaatiomahdollisuus. Tarjoamme monipuolista ja itsenäistä kotihoidon työtä. Meillä viihtyy töissä, kun on aidosti kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä. Edistämme ja tuemme asiakkaiden toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Me autamme, jotta asiakkaamme voivat elää turvallisesti omassa kodissaan erilaisissa elämän- ja toimintakyvyn vaiheissa. Tehdään hyvä arki yhdessä! Tule mukaan osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon!

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointia sekä palveluohjausta. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalveluiden järjestämiseen. Mäntyharjun kotihoidon henkilökunta toteuttaa lisäksi alueellamme kotisairaalatoimintaa.

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä ja palveluissa. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta, ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää vahvaa kliinistä osaamista. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja paineensietokykyä. Odotamme sinun olevan kiinnostunut myös oman ammattitaitosi, työyhteisömme ja kotihoidon kehittämisestä.

Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Siksi työsuunnittelussamme otetaan joustavasti huomioon työntekijöiden yksilölliset elämäntilanteet. Huolehdimme työhyvinvoinnista ja pidämme työntekijöidemme osaamisen ajan tasalla. Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta ja käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytämme sinut työhösi. Työaikamuoto sairaanhoitajalla on jaksotyö. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan 5 % rekrytointilisää 31.3.2022 asti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Voimassa oleva ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mäntyharjun kotihoidon palveluesimies Sari Vainikka, puh. 040 024 1129, sari.vainikka@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Mäntyharjun kunta tunnetaan Järvi-Suomen kulttuurikuntana, jossa taiteen lisäksi pääsee nauttimaan luontoelämyksistä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja hyvistä palveluista. Ajomatka Mikkeliin on n. 40 min.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Haapaseläntie 21, 52700 Mäntyharju

Sinulle suositellut työpaikat