Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali-ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen tehtävään kotiin vietäviin palveluihin, varahenkilöstöön.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija. Sijaistat kotihoitoalueiden sairaanhoitajia heidän äkillisissä tai muutaman viikon pituisissa poissaoloissa. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Varahenkilöstön sairaanhoitajana pääset työskentelemään vaihtelevasti sekä kaupungin sykkeessä että ympäristökuntien upeissa järvimaisemissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitolupien suorittamiseen, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi, käytössä on kilometrikorvaus. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Varahenkilöstö
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!