Oletko innokas, reipas, työtä pelkäämätön ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Jos olet, sinua odotetaan Orimattilan kotihoidossa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietävät palvelut hakee SAIRAANHOITAJAA vakituiseen toimeen Orimattilan kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen juuri sinulle räätälöitynä ja mahdollisuuden suorittaa ja/tai päivittää tarvittavat lääkeluvat.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liity meidän porukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Orimattila
Osoite: Käkeläntie 44, Orimattila, 16300 Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!