Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoito Pohjola - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Kokemus vanhustyöstä, RAI-osaaminen, LOVe-lääkelupa, innostus kehittää omaa työtä ja jakaa osaamista tiimissä. Osaat yhdistää tiimiläisten osaamisen ja oman asiantuntemuksesi. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus työhön, halu olla osa työyhteisöämme ja halu sitoutua organisaation tavoitteisiin.

Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisen perehdytyksen sekä kokeneiden sairaanhoitajien ja lähihoitajien tuen ja avun. Sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa saat mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Alueella uudet hyvät toimitilat jossa runsaasti ilmaista parkkitilaa. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Sanni Pullinen p. 050 552 9223 / sanni.pullinen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Pohjola

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden yksiköt siirtyvät osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmista työnantajista, noin 23 000 osaavan ammattilaisen uusi työpaikka.


Osoite: Rieskalähteentie 78, 20300 Turku

Sinulle suositellut työpaikat