Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoito Punkaharju - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 21.3. - 28.2.2023 Sosterin kotihoitoon Punkaharjulle.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa! Meillä kotihoidossa on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa sairaanhoidollisten asioiden asiantuntija ja yhteyshenkilö asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitajaan tehtävään kuuluu osallistuminen päivittäiseen asiakastyöhön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävään voidaan valita myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla on 140 op suoritettuna.

Tehtävän hoidossa ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilikirjaaminen.

Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa, koronaa ja influenssaa vastaan.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
palvelupäällikkö Arja Tuhkanen, p. 044 417 2186, arja.tuhkanen@sosteri.fi
vastaava sairaanhoitaja Nina Vänttinen, p. 044 417 2501, nina.vanttinen@sosteri.fi

Lisätietoja

Kotihoito Punkaharju

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Kauppatie 20, 58500 Punkaharju
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat