Sairaanhoitaja, tule töihin Ruoveden kotihoitoon!

Kotihoidossa työskentelee reilu, innokas ja sosiaalinen moniammatillinen yhteisö. Olemme uudistuva ja innovatiivinen yksikkö, tule joukkoomme kehittämään kotihoitoamme! Uutuutena aloitamme sekä yö-, että etähoivan.

Edellytämme tehtävässä sairaanhoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kotihoidon työstä. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tule mukaan kehittämään kotihoitoa kohti itseohjautuvuutta ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa ja myös itse kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi Kuntarekryyn mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Haastattelemme jo hakuaikana hakijoita ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysellä: Ruoveden kotihoidon esihenkilö Melina Westerlund p. 044 715 1502 tai sp. melina.westerlund@keiturinsote.fi tai apulaisosastonhoitaja Tiia Tervo p. 044 7871 485 tai sp. tiia.tervo@keiturinsote.fi.

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruoveden kotihoidon esihenkilö Melina Westerlund p. 044 715 1502 tai sp. melina.westerlund@keiturinsote.fi tai apulaisosastonhoitaja Tiia Tervo p. 044 7871 485 tai sp. tiia.tervo@keiturinsote.fi.

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka järjestää kattavia, turvallisia ja laadukkaita sosiaali-ja terveyspalveluita Ruoveden ja Virtain alueella. Toimimme asiakaslähtöisesti yhteistoiminta-alueen hyväksi. Pyrimme olemaan uudistuva, onnistuva, vastuullinen ja kumppanien kanssa vahva palveluntuottaja.

Keiturin Soten ohjaavana ajatuksena toiminnassa on, että olemme asiakkaita varten. Keiturin soten ohjaavina arvoina on, että teemme arvokkaasti hyvää, olemme odotusten mukaisia, täytämme lupaukset ja teemme asioita ja ratkaisuja oikein.


Osoite: Päiväkodintie 4, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat