test
Sairaanhoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa töihin iloiseen ja reippaaseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä! Haemme Viikki1 kotihoitoon sairaanhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen 7.12.-15.9.2022. Työsuhde on mahdollista aloittaa jo marraskuun aikana.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Pukinmäessä ja välimatkat asiakkaiden luokse Pihlajistoon ja Viikkiin sujuvat hyvin julkisilla/autolla tai vaikkapa sähköpyörällä!

Tiimissämme on kaksi sairaanhoitajaa sekä vastaava sairaanhoitaja. Toimit asiakkaidemme hoidon sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässä. Vastaat vaativimmista sairaanhoidollisista toimenpiteistä. Asiakkaiden perushoito sekä heidän terveyden-ja sairaanhoidollinen arviointi, hoidon suunnittelu ja koordinointi yhdessä lääkärin ja vastuuhoitajan kanssa kuuluu päivittäisiin tehtäviisi. Käytössämme on Sosiaali-ja terveydenhuollon tietojärjestelmä Apotti.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana. Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen varallaoloa.

Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävästä. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat sairaanhoitajaopiskelijat, joilla opinnoista suoritettuna vähintään 140 op. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja hyviä tiimityötaitoja.

Luemme eduksi ajokortin, työkokemuksen kotihoidosta ja Apotti-järjestelmän hallinnan.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Erika Salemo
puh. 09 310 69586 (klo 9-15)
erika.salermo@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koillinen kotihoitoyksikkö, Viikki 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Eskolantie 1, 00720 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat