Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kotihoidon Kannelmäki 1 lähipalvelualueella on tarjolla sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 6.2.2023 - 30.6.2023. Työn jatkuminen on mahdollista.

Etsimme tiimiimme reipasta ja innokasta sairaanhoitajaa. Työ on monipuolista ja itsenäistä päivätyötä. Tarjoamme sinulle Kannelmäen kotihoidossa merkityksellisen työn ja hyvin toimivan työyhteisön tuen. Lisäksi saat hyvän perehdytyksen.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit, hoitotyön suunnittelu ja arviointi sekä moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa. Sairaanhoitajana vastaat sairaanhoidollisesta osaamisesta, huolehdit oman pikkutiimisi ohjauksesta ja neuvonnasta sekä vastaanotat näyttöjä. Teet moniammatillista työtä, toimit terveyden edistämisen, ennaltaehkäisevän hoitotyön ja sairaanhoidon asiantuntijana.

Työpisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kannelmäessä aivan juna-aseman vieressä. Kotihoidon toimistolta kulku asiakkaille onnistuu parhaiten kävellen ja polkupyörällä. Meillä on käytössä polkupyöriä, sähköpyörä ja auto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994, 1200/2007 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidosta ja Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon vs. esihenkilö Tuija Mård, p. 050 330 3215 arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Läntinen kotihoitoyksikkö, Kannelmäki 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kitarakuja 4, 00420 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat