Sairaanhoitaja, Kotihoito Uittamo - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme. Kokemus vanhustyöstä ja tiimin vetämisestä on toive, mutta olemme myös halukkaita antamaan hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Eduksi luetaan lääkehoidon osaamisen (LOVE) suoritettu hyväksytysti, RAI-osaaminen, ajokortti ja oman auton käyttö suotava sekä hyvä atk-osaaminen.

Kotihoito Uittamolla on hyvä olla ajokortti, mutta pärjää myös kävellen tai pyörällä.

Tiimimme on nuorekas, monipuolinen ja meillä on mukavaa olla töissä. Otamme aina ilolla vastaan uudet työntekijät ja vaikka työ onkin hyvin itsenäistä niin työtä ei tarvitse tehdä yksin, olemme aina toistemme tukena. Sairaanhoitajan työ on pääasiassa arkityötä, pari kertaa vuodessa nk. päivystystyötä, jolloin saattaa olla jokunen iltavuoro arkipäivänä ja jokunen viikonloppu vuoro. Laita rohkeasti hakemusta sisään ja kerro itsestäsi meille lisää. Kutsumme haastatteluihin jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Ami Ilmanen, p. 050 502 02 89, ami.ilmanen@turku.fi.
ja 8.4.2021 alkaen Johanna Wikberg, p. 050 502 02 89, johanna.wikberg@turku.fi
Vastaamme mielellämme kysymyksiinne arkisin klo 9-15 välisenä aikana!
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Uittamo
Osoite: Rykmentintie 15, rak. 20, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat