Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin!

Etsimme huumorintajuista, positiivista ja sopeutuvaista tiimin sairaanhoitajaa, joka toimii vastuullisesti sekä itsenäisesti osana moniammatillista kotihoidon tiimiä. Toivomme ikäihmistä ja työtoveria arvostavaa asennetta, tiimihenkisyyttä sekä kehittämismyönteisyyttä. Sairaanhoitajana hallitset kuntouttavan hoitotyön sekä kykenet hallitsemaan ikäihmisten kotisairaanhoitotyön. Meillä kotihoidossa toimii kotihoidon oma lääkäri.

Huolehdimme sinun hyvästä perehdytyksestä sekä täydennyskoulutuksesta ja tarjoamme niin tiimin kuin esimiehen tuen työllesi. Lisäksi hoitotyössä tukenasi on palveluvastaava asiantuntijasairaanhoitaja. Meillä on käytössä kotihoidon mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa sairaanhoitajan joustavan ja asiakaslähtöisen työnsuunnittelun.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla. Janakkala on maantieteellisesti laaja kunta ja asiakkaita asuu Turengissa, Tervakoskella sekä muissa kylissä, joten kotihoitotyöskentely edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Kotihoito toimii ympärivuorokautisesti. Sairaanhoitajan tehtävä on pääsääntöisesti päivätyö, mutta se sisältää myös viikonlopputyötä noin joka viides viikonloppu. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.10.2020-30.9.2021. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan on 2510,17 euroa. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Tervakoski.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävästä antaa:
Kotiin vietävien palveluiden palvelupäällikkö Susanna Nummela, (03) 680 1299 susanna.nummela@janakkala.fi
Pyydämme sinua hakemaan toimea sähköisesti www.kuntarekry.fi, 28.9.2020 klo 12.00 mennessä.

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha 9, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.