test
Sairaanhoitaja kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kotihoidon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti kodeissaan koko kunnan alueella. Etsimme nyt kolmea innostunutta ja lempeää sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme. Yksi tehtävistä on vakituinen ja kaksi määräaikaista (jopa 2025 vuoden loppuun asti). Kotihoidon sairaanhoitajana toimit oman pienalueesi tiimivastaavana joko yksin tai yhdessä työparin kanssa. Tarjoamme antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Kotihoito on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän yksilöllisyyden ja arjen merkityksellisyyden tiedostamisen sekä päivittäisen ympäristön huomioimisen. Asiakastyötä varten tarvitset ajokortin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Työpaikka on savuton. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla. Vakituisessa tehtävässä koeaika on kuusi kuukautta ja määräaikaisissa koeaikaa sovelletaan määräaikaisuuden keston mukaan.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 4.2.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 402942).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelupäällikkö Suvi Vyyryläinen puh. 040 7728 054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat