Skip to main content
test

Haemme sairaanhoitajaa perusturvakeskuksen senioripalveluihin, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa kotihoito.

Vähäisen hakijamäärän takia hakuaikaa on jatkettu 15.8.2022 saakka. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tärkein tehtävämme on ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, mahdollisimman itsenäisen selviytymisen ja hyvän elämän mahdollistamista kotona. Toteutamme kuntouttavaa työtapaa, haluamme tukea asiakkaiden toimintakykyä ja kotona selviytymistäsi vahvistamalla heidän omia voimavaroja ja omaa aktiivisuutta. Kannustamme omaisia ja lähipiiriä osallistumaan hoitoon ja huolenpitoon.

Kotihoito toimii kolmessa vuorossa. Kotihoidon sairaanhoitajana työskentelet tällä hetkellä arkipäivisin. Haemme henkilöä, joka on avoin uusille ideoille ja työtavoille. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Kotihoito Mukana". sekä aivan mahtava yhteen hiileen puhaltava sairaanhoitaja tiimi.

Teet työtä asiakkaan kotona, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Kyseessä on jaksotyö, työaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
Kotihoidon ohjaaja Hanna Siljander puh 044 5051309 hanna.siljander@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus, kotihoito

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat