Sairaanhoitaja kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kotihoidon varahenkilöstöön

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen.

Kotihoidon sairaanhoitajan työ on asiakkaiden kodeissa tapahtuvaa hoitotyötä, jonka työtehtävät painottuvat ennaltaehkäisevään hoitotyöhön, terveydentilan seurantaan ja sairaanhoidollisiin tehtäviin. Päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi sairaanhoitaja suunnittelee, arvioi ja organisoi asiakkaiden hoitoa ja palveluntarvetta moniammatillisen tiimin turvin. Varahenkilöstön sairaanhoitaja työskentelee usealla eri kotihoidon alueella. Työ on itsenäistä ja siinä korostuu asiantuntijuus. Tukena ovat alueilla työskentelevät sairaanhoitajat, lähihoitajat ja mm. suuralueen fysioterapeutti. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös Oiva-keskuksen sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Etsimme vastuuntuntoista ja itsenäisen työskentelyn osaavaa sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti ja joustavasti. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Toivomme sinulta myös kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä. Työ edellyttää hyviä tietototeknisiä valmiuksia ja eduksi katsotaan osaaminen seuraavista järjestelmistä: Effica/Lifecare, Lapscare toiminnanohjaus, Office 365.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja suuren työnantajan henkilöstöedut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Katja Kauppinen puh. 014 266 8759, rekrytointikoordinaattori Jaana Tolmunen p. 014 266 2446 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka