Sairaanhoitaja / Kotiin suunnattu tuki (Konsti) - Tampereen kaupunki

Konsti-yksikön tehtävänä ovat kotona toteutettavat alkoholikatkaisuhoidot henkilöille, joille laitoskatkaisu ei sovellu jostakin syystä (fyysinen tai psyykkinen toimintakyky tai sosiaalinen tilanne) tai henkilöillä on akuutti tarve kotikäynnille, joka voi johtua päihteiden käytöstä. Tukea voidaan tarjota myös muusta, sosiaalisesta tai psyykkisestä tilanteesta, johon tarvitaan moniammatillista osaamista. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee kahdeksan työntekijää (sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaaja), työt toteutetaan pääsääntöisesti kotikäynneillä työparin kanssa.

Haemme vakituiseen toimeen sairaanhoitajaa. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii yhtenä tiimiläisenä päivittäisessä asiakastyössä. Sairaanhoitajan vastuulla on lääkehoidon toteuttaminen ja yhteistyö lääkärin kanssa. Lisäksi sairaanhoitaja arvioi asiakkaiden psyykkistä ja somaattista hoidon tarvetta ja toimii työvuoron vastaavana. Hän antaa tukea yli 18-vuotiaiden tamperelaisten päihde- ja mielenterveysongelmaisten arjen hallintaan, ennaltaehkäistä asunnottomuutta ja laitos-/sairaalajaksoja ja/sekä tukea asiakkaita laitos-/sairaalahoidon jälkeen. Toiminta sisältää myös lääkkeellisen alkoholikotikatkaisuhoidon ikäihmisille sekä sellaisille asiakkaille, joille muut katkaisuhoidon muodot eivät sovellu. Työssä tarvitaan tiiminjohtamisen-/tiimityöskentelytaitoa, kykyä organisoida ja kehittää toimintaa sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työtilanteet voivat olla ennakoimattomia, jonka vuoksi turvallisuusnäkökulman huomioiminen sekä tilanteiden ennakointi on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena on suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Lisäksi tulee olla kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä sekä asunnottomuuteen liittyvien asioiden ja palveluiden tuntemusta. Lisäksi tehtävän hoitamisessa tarvitaan B-ajokorttia ja LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista.

Kokemus ohjaus- ja hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi, p. 044 486 3705.

Hakuaika päättyy 19.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Airaksinen, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi, p. 044 486 3705.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Päihde- ja maahanmuuttajapalvelut, Kotiin suunnattu tuki (Konsti)

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat