Sairaanhoitaja, Kotisaattohoitoa tukeva vuodeos. - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua, jolle kuolevan potilaan kohtaaminen ja laadukas hoito, on sydämen asia. Haluat kulkea vakavasti sairaan potilaan ja hänen omaisensa rinnalla ja tukea heitä. Ymmärrät oman merkityksesi kuolevan potilaan elämässä. Hoitotyössä korostuu kokonaisvaltaisuus, aito kohtaaminen sekä aktiivinen oirehoito. Omaiset ovat tärkeä osa potilaan elämää ja hyvinvointia, minkä vuoksi esimerkiksi saattohoitopotilaiden omaiset voivat yöpyäkin potilaan vierellä, samassa huoneessa. Työntekijöiltämme vaadimme empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita ja heidän läheisiään kohtaan sekä sitoutumista aktiivisen oirehoidon toteuttamiseen.

Kotisaattohoitoa tukeva vuodeosasto sijaitsee Kaskenlinnan sairaalassa. Osaston kaikille potilaille on tehty palliatiivinen hoidonrajaus ja/tai saattohoitopäätös. Osastolla on yhteensä 20 potilaspaikkaa. Potilaat tulevat yksikköön hyvin monista eri terveydenhuollon yksiköistä - ja toimintaympäristöistä tai suoraan kotoa. Yksikkö toimii ns. tukiosastona 24/7-periaatteella kaikille kotisaattohoidon potilaille eli potilas voi tulla osastolle, mihin vuorokaudenaikaan tahansa oireiden vaikeutuessa ja kunnon heikentyessä. Osastolta lähdetään myös tarvittaessa öisin kotisaattohoidossa olevien potilaiden kotiin.

Tervetuloa mukaan osaksi merkityksellistä toimintaamme.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme LOVEn suorittamista koeaikana (LOP, IV, ABO, GER 1+2, KIPU 1+2), jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

aoh Merja Palmu puh. 040-6412675
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Kotisaattohoitoa tukeva vuodeosasto
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat