Sairaanhoitaja / kotiuttamistiimi - Vaasan kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotiuttamistiimiin!
Haemme uutta työkaveria energiseen ja moniammatilliseen tiimiimme ajalle 5.10.2020-27.1.2022.

Kotiuttamistiimi on osa Vaasan kaupungin kotihoitoa. Tiimin tarkoituksena on vastaanottaa sairaalasta kotiutuvia asiakkaita, joiden toimintakyky on alentunut joko tilapäisesti tai pysyvästi. Kotiuttamistiimin asiakkaat ovat pääasiassa ikääntyneitä henkilöitä, jotka tarvitsevat apua pystyäkseen kotiutumaan sairaalasta. Asiakkaiden avuntarve vaihtelee paljon ja pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti hyväksi.

Kotiuttamistiimissä kartoitat asiakkaan kokonaisavuntarpeen ja hoidat heitä yhdessä muiden moniammatillisen tiimin työntekijöiden kanssa. Tiimissä on sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Yhteistyö muun kotihoidon kanssa on tiivistä.

Edellytämme kykyä omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, kykyä suunnitella, priorisoida ja arvioida työtehtävät. Kokonaisuuksien hahmottamista. Kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, sekä ajokorttia.

Arvostamme positiivista asennetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto, tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), sekä rokotustodistus.

Haastattelut pidetään viikolla 40.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Kuntoutuskoordinaattori Paula Kullas puh. 044 475 0535

Sosiaali- ja terveystoimi / kotiuttamistiimi
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.