Sairaanhoitaja, Kotiutumisen tuen tiimi

Hakuaika päättyy  5.8.2024 12:00

Haemme sairaanhoitajaa Kotiutumisen tuen tiimiin Evijärvi/Kortesjärvi alueella määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2024 - 31.8.2025.

Haemme sairaanhoitajaa Kotiutumisen tuen tiimiin Evijärvi/Kortesjärvi alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 - 31.8.2025 . Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Kotiutumisen tuen tiimin tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Asiakkaat koostuvat osastoilta kotiutuvista asiakkaista tai kotona jo valmiiksi olevista asiakkaista, joiden kotona pärjäämisessä on haasteita. Pääosa asiakkaista on ikäihmisiä. Asiakkaan hoitojakso kotiutumisen tuen tiimissä vaihtelee muutamasta päivästä useampaan viikkoon. Kotiutumisen tuen tiimissä työskentelet osana moniammatillista tiimiä yhteistyössä läheisten kanssa.

Päätoimipiste on Evijärvellä, mutta päivystysviikonloppuina
työskentelyalueeseen kuuluvat myös Kauhavan ja Härmien kotikuntoutustiimien alueet.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Työ on kaksivuorotyötä.

Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä kotihoitotyöstä. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Lääkelupa tulee olla suoritettuna tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa heti työsuhteen alussa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Huom. Hakuaikaa jatkettu rekrytoivan esihenkilön päätöksellä ajalle 3.7.- 5.8.2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja Anne-Mari Vuorijärvi

Puh. 040 636 7625

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

Puh. 050 303 2049

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan