Sairaanhoitaja, Kotiutumisen tuen tiimi

Hakuaika päättyy  29.7.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen Kotiutumisen tuen tiimiin keskiselle alueelle (Seinäjoki-Isokyrö). Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös moniammatillisen työyhteisön tuesta?

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen Kotiutumisen tuen tiimiin keskiselle alueelle (Seinäjoki-Isokyrö). Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Kotiutumisen tuen tiimi on moniammatillinen tiimi, missä työskentelee sairaanhoitajien lisäksi palvelukoordinaattori, geronomi, lähihoitajia ja fysioterapeutti. Kotiutumisen tuen tiimi vastaa Seinäjoen ja Isonkyrön alueella kotiin annettavien palveluiden piiriin tulevien uusien asiakkaiden ensimmäisten viikkojen hoidosta ja hoivasta, asiakkaan toimintakyvyn ja palvelutarpeen arvioinnista sekä asiakkaan kuntouttamisesta ja toimintakyvyn vahvistamisesta. Osa asiakkaista siirtyy kotiutumisen tuen tiimin jakson jälkeen kotihoidon palveluiden piiriin, osa asiakkaista kuntoutuu siten, ettei päivittäisiä palveluja arviointijakson jälkeen tarvita.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta sekä kuntoutuksellisten menetelmien osaamista. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä kotihoitotyöstä. Työ on liikkuvaa ja oman auton käyttö on suotavaa. Työ on kaksivuorotyötä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Lääkelupa tulee olla suoritettuna tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava geronomi Terhi Hautaluoma

puh. 050 530 8820

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan