Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotiutustiimi, Espoon sairaala - Espoon kaupunki

Tule sairaanhoitajaksi kotiutustiimiin, meillä potilas on pääosassa ja työyhteisössä hyvä henki!

Tiimiimme kuuluu kuusi sairaanhoitajaa sekä palveluohjaaja ja fysioterapeutti. Tavoitteenamme on turvallinen kotiutuminen. Kotiutustiimi on keskeinen toimija potilaan kotiutumisessa sairaalan ja kodin välillä. Työn työaikaprosentista sekä aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen, joten työt on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai myöhemmin.

Työsi kotiutustiimissä sisältää potilaan kanssa yhdessä hänen toimintakykynsä ja palveluidentarpeensa arvioita ja jatkohoidon suunnittelua. Sairaanhoitajana kotiutustiimissä teet myös paljon potilaan ja hänen läheistensä ohjausta. Työtä teet päivystyspoliklinikalla ja erikoissairaanhoidon osastoilla sekä puhelimitse. Työhösi kuuluu myös kotikäynnit potilaiden kotiin. Kotiutustiimin sairaanhoitaja toimit myös linkkinä sairaalan ja kotihoidon välillä.

Työsuhteen alussa järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on kaikkina viikonpäivinä tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Tehtävässä ei ole yövuoroja. Työ ei edellytä i.v.-lupaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotiutustimi, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6
Työaika: jaksotyö 114h 45 min / 3 viikon jakso, kaksivuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna 140 op huomioidaan valinnassa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, 050 3382509.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Kotiutustiimi

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:

- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto

- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto

- Kotisairaala

- Liikkuva sairaala LiiSa

- Kotiutustiimi

- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat