Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kotiutustiimi - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Kotiutustiimin sairaanhoitajan työtehtävät sisältävät laajasti sairaanhoidollisia tehtäviä. Ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tärkein tehtävämme on kotiutttaa asiakkaita sairaalasta ja tukea heitä alkuun kotiutumisen jälkeen. Tarvittaessa järjestämme heille avun tarpeeseen vastaavia palveluja kotiin. Työ on itsenäistä, mutta asiakkaaseen liittyvä hoidon tarve arviointi ja toteutus tapahtuu moniammatillisesti. Työ on monipuolista ja vastuullista. Työ vaatii ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen työyhteisön. Työn on vaihtelevaa ja joka päivä on erilainen. Joka päivä opit uutta, joka tekee työpäivästäsi mielenkiintoisen. Saat perehdytyksen työhösi. Jos koet, että työmme kuullostaa kiinnostavalta, niin olet oikea ihminen tänne. Voit soittaa ja kysellä lisää.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Pirkko Lämsä p. 040 187 9249 / pirkko.lamsa@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Kotiutustiimi

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Karviaiskatu 7C, 20720 Turku

Sinulle suositellut työpaikat