Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Koivula - Tampereen kaupunki

Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen, tule meille sairaanhoitajaksi Tampereelle, aivan Näsijärven rannalla sijaitsevaan Koukkuniemen vanhainkotiin.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koivula-taloon osastolle 32. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden voinnin seuranta, lääkehoito ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asukkaan tarpeen mukaan kuntouttavalla työotteella. Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen.

Etsimme tiimiimme positiivista ihmisläheisesti toimivaa sairaanhoitajaa, jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innovatiivisuutta ja rentoa kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme monipuolisen työn vanhustyön parissa, mahdollisuuden oppia uutta ja osaavan tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkua sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Hakuaika päättyy 22.10.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 801 6928.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 801 6928.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat