test

Sairaanhoitaja, Koukkuniemen vanhainkoti

Hakuaika päättyy  10.10.2023 23:59

Hei! Olisitko sinä uusi työkaverimme? Haemme sairaanhoitajaa Koukkuniemen vanhainkodin Varpulaan vakituiseen työsuhteeseen.

Kauniissa Näsijärven rantamaisemassa, Koukkuniemen ikäihmisten asumispalveluja tarjoavalla alueella, on Varpulassa neljä kodikasta osastoa, joissa jokaisessa on 20 asukaspaikkaa. Sairaanhoitaja toimii osastollaan moniammatillisen tiiminsä hoitotyön asiantuntijana. Työ on hoitotyön koordinointia, monipuolista yhteistyötä, sairaanhoitoa, lääkehoitoa sekä hoitotyötä voimavaralähtöisellä ja kuntouttavalla työotteella. Työ on kaksivuorotyötä, aamuvuoropainoitteisesti.

Voit olla jo kokemusta kartuttanut tai työurasi alussa. Arvostamme positiivista asennetta ja vastuuntuntoisuutta. Toivomme sinulta rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Haluathan työskennellä myös porukassa, ymmärrät ja arvostat ihmisten erilaisuutta ja haluat olla ammatillisena tukena lähihoitajille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön, tehdä siitä itsesi näköistä, kehittyä ja verkostoitua eri tavoin. Pääset osallistumaan monipuolisesti koulutuksiin. Saat yhdistää työssäsi niin itsenäisen kuin ryhmässäkin tapahtuvan työskentelyn. Autonominen työvuorosuunnittelu mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen, vuorotyön ja oman elämän paremman yhdistämisen.

Meille on tärkeää, että saat perehtyä rauhassa työhösi. Tueksesi saat kollegat, esihenkilön ja muut moniammatillisen tiimin jäsenet. Toivotamme sinut tervetulleeksi osaavaan ja keskustelevaan porukkaamme, jossa on hyvä tekemisen meininki! Saat myös Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut käyttöösi: laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Voimme valita sinut tehtävään, jos olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävään valitulta edellytämme LOVe - Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, KIPU1, PKV, ROKOTUS ja IV) hyväksyttyä suorittamista. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Työn aloituksesta sovimme kanssasi erikseen ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan tekijän löydyttyä! Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Tarvittaessa voit kysyä meiltä lisätietoja rekrytointi@pirha.fi

Osastonhoitaja Mirja Törmänen, mirja.tormanen@pirha.fi, p. 040 806 3736

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan