Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Varpula - Tampereen kaupunki

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Haemme vip-sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koukkuniemen vanhainkotiin Varpula-taloon.

Vip-sairaanhoitaja työskentelee talon neljällä eri osastolla. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä.
Tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden voinnin seuranta , lääkehoito ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asukkaan tarpeen mukaan kuntouttavalla työotteella.
Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen.

Etsimme tiimiimme positiivista, ihmisläheisesti toimivaa sairaanhoitajaa, jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innovatiivisuutta ja rentoa kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme monipuolisen työn vanhustyön parissa, mahdollisuuden oppia uutta ja osaavan tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkua sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus gerontologisesta vanhustyöstä sekä arvostava ja inhimillinen työote ja ammatillisten valmiuksien lisäksi muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet joita sairaanhoitajan tehtävässä voi asiakaslähtöisesti hyödyntää.

Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Marjukka Kiuru, puh. 040 806 3743 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398

Hakuaika päättyy 16.5.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marjukka Kiuru, puh. 040 806 3743

Lisätietoja

Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat