test

Sairaanhoitaja Kouvolan kotihoitoon

Hakuaika päättyy  5.2.2023 23:59

Tule sairaanhoitajaksi mainettaan parempaan kotihoitoon Kouvolaan.

Kouvolan kotihoito toimii vanhan Kouvolan alueella. Hoitoringit sijoittuvat keskustaan, Eskolanmäkeen, Lehtomäkeen ja Tornionmäkeen sekä Korialle. Yhteinen toimisto sijaitsee ydinkeskustassa.

Meillä sairaanhoitaja toimii lähihoitajien tukena ja sairaanhoidollisena asiantuntijana. Keskeisinä tehtävinä on vastata kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa yhdessä asiakkaan lääkehoidosta, ottaa laboratorionäytteitä sekä tekee vaativimmat haavanhoidot. Kotihoidon työ tarjoaa haasteita ja vaatii tekijältään organisointikykyä.

Työntekijämme kehuvat avointa ja mukavaa työilmapiiriä. Vaikka asiakastilanteisiin menet yleensä yksin, on tukenasi koko kotihoidon moniammatillinen tiimi esimiehineen. Saat hyvän perehdytyksen, joka on sinulle räätälöity omien tarpeidesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti ja ajotaito on välttämätön työn luonteen vuoksi. Tartuntatautilain mukainen suoja on oltava kunnossa.

Haastattelemme hakijoita hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointikoordinaattori Tiina Hakonen, p.040 595 6921 / tiina.hakonen@kymsote.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan