test
Sairaanhoitaja, kriisi- ja aluepsykiatria - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan toimi, kriisi- ja aluepsykiatrian vastuualueella.

Arviointi- ja konsultaatiopsykiatrian poliklinikalla toimii kaksi psykiatrista tiimiä. Arvioimme uusien potilaiden hoidon tarvetta ja toteutamme lyhytaikaishoitoa. Palvelut sisältävät psykiatrista tutkimusta, intensiivistä hoitoa ja kuntoutusta, psykoterapia-arvioita sekä työhön ja opiskeluun paluun tukemista.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Sairaanhoitajana teet psykiatrista vastaanottotyötä, joka sisältää yksilö- ja ryhmähoitoa sekä toimit hoitotyön asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Tehtävänäsi on potilaan hoidon tarpeen arviointi kokonaistilanne huomioiden, tutkimus ja tavoitteellisten hoitojaksojen toteuttaminen sekä läheisten huomioiminen osana potilaan hoitoa. Työ sisältää verkostoyhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.

Eduksesi katsomme suuntautumisen mielenterveystyöhön, aikaisemman hoitotyön kokemuksen erityisesti mielenterveystyön alalta sekä kokemuksen Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sote-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Yvonne Marjamaa, puh. 044 481 1657 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Yvonne Marjamaa, puh. 044 481 1657 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Hallituskatu 14-16, 33200 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat