Sairaanhoitaja, Kultakämmen Alajärvi

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana vakituinen sairaanhoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Kultakämmen Alajärvellä.

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana vakituinen sairaanhoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Kultakämmen Alajärvellä. Kultakämmen on 40 asukkaan koti.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Myös arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä vastuullisuutta. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vs. palveluvastaava Päivi Åttman (lomalla 8.7.-4.8.24)

Puh. 040 769 7703

Palveluyksikköjohtaja Minna Ojala-Hurskainen (lomalla 17.6.-14.7.24)

Puh. 044 4700 243

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan