Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi? Voit olla kokenut konkari tai juuri uraasi aloitteleva hoitaja. Meille tärkeää on kiinnostuksesi kuntouttavaan hoitotyöhön ja sen kehittämiseen.

Kuntouttavan arviointiyksikön sairaanhoitajan tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Asiakaskäynnit teet pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Työskentelemme tiiviisti moniammatillisessa työyhteisössä, jossa työkavereinasi toimii sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaaja, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Olemme positiivinen, huumorintajuinen ja toinen toisiamme tukeva työyhteisö. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä, ja työskentelemme kello 7.15-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa myös työvuoroihisi ja käytössämme on VOIMA-työaika.

Kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimin toimisto sijaistee Sturenkatu 8:ssa, mutta asiakkaamme ovat eri puolilla eteläistä Helsinkiä. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla, joten ajokortti ja käytännön ajotaito on suotavaa, muttei pakollista. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polku- ja sähköpyörät.

Kutsumme haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme sopia haastattelun pidettäväksi joko paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Haastatteluun osallistuu myös henkilökuntaamme. Tapaamme hakijan aina kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Marianne Koivunen, p. 09 310 26076, marianne.koivunen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat