test
Sairaanhoitaja, kuntouttava arvointiyksikkö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Innostaako sinua itsenäinen ja vastuullinen työ, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi? Haemme sairaanhoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön idän tiimiin. Toimistomme sijaitsee Itäkeskuksessa, ja työpaikkanasi on itäinen Helsinki. Asiakkaidemme luokse liikut autolla, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Haemme juuri sinua osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Vaikka työ onkin itsenäistä, asiakkaan hoitoa ja sen jatkuvuutta arvioimme moniammatillisesti ja toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä kello 7.30-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Lääkelupien suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi:
Kotiin vietävien palveluiden tuntemuksen, RAI-arviointijärjestelmän osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava ts. Päivi Tylli p. 0406873450

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Kuntouttava arviointiyksikkö, Itäinen kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Asiakkaankatu 3 a, 00930 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat