Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kuntouttavan hoidon osasto - Keravan kaupunki

Saimme Keravalle kaksi uutta sairaanhoitajan vakanssia, joista toisen saimme jo täytettyä.

Haemme hoitotyön ammattilaista vakinaiseen sairaanhoitajan palvelussuhteeseen 15.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tehtävät sijoittuvat kuntouttavan hoidon osastolle. Kuntouttavan hoidon osasto on 36-paikkainen osasto, jossa hoidetaan lyhytaikaista ja kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Osaston toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteena on lisäksi vahvistaa potilaan omia voimavaroja kuntouttavaa hoitotyön toimintatapaa noudattaen yhteistyössä potilaan, hänen omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat), osaston toiminnan kehittäminen, vastuuhoitajana toiminen vuorossa sekä laadukkaan hoitotyön ja hyvän asiakaspalvelun toteuttajana toimiminen. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toivomme hakijoillta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin ja terveyteen dynaamisessa ja asiakaslähtöisessä toimintaympäristössä. Keravalla sinua odottaa iloinen, nuorekas ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko, jonka osaaminen ja kehitysmyönteisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassa. Tarjoamme sinulle työntäyteisiä ja monipuolisia työpäiviä sekä vastuullisen tehtävän tarjoamia kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtäviin valittavilta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavien on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävien täytöissä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteiden ehdot ja tehtäväkohtainen palkka SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävien kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Hakuaika päättyy 19.8.2022 klo 15.00 Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kuntouttavan hoidon esimies Tiina Valtonen, 040-3183287, tiina.valtonen@kerava.fi,
aoh Kirsi Kosonen, 040-3183610, kirsi.kosonen@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan terveyskeskus, kuntouttavan hoidon osasto

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Metsolantie 2, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat