test
Sairaanhoitaja kuntouttaville vuodeosastoille - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme vuodeosastoillemme muutosmyönteisiä ja kuntouttavasta hoitotyöstä kiinnostuneita sairaanhoitajia. Hoidamme osastolla päivystyksestä tai erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia potilaita vahvalla ammattitaidolla.

Haminan, Karhulan ja Pohjois-Kymen sairaaloissa toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa, päämääränä on potilaan kotiutuminen ensisijaisesti omaan kotiin.
Sairaanhoitajan työ yksiköissämme on monipuolista ja vastuullista. Hoidamme potilaita suunnitelmallisesti ja moniammatillisesti sekä edistämme toipumista ja kuntoutumista aktiivisesti uudessa tilanteessa.

Haluaisimme sinut työkaveriksi työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja kehittämään kuntouttavaa lyhytaikaista osastohoitoa.

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Saat käyttöösi ePassi- hyvinvointisovelluksen ja kattavan FASU- koulutuskalenterin.
Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, määräaikaisuuksissa huomioimme myös 140 op suorittaneet sairaanhoitajaopiskelijat ja sairaanhoitajaksi valmistuvat.
Kelpoisuusvaatimus vakituiseen tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus, mutta otamme huomioon myös maaliskuussa valmistuvat hakijat.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä ammattitaidolla!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointikoordinaattori Tanja Lillman
tanja.lillman@kymsote.fi
0404884049
rekrytointikoordinaattori Katja Laakkonen
katja.laakkonen@kymsote.fi
0406640287

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48600 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat