Sairaanhoitaja, kuntoutus- ja muistikeskus, Ylöjärvi

Hakuaika päättyy  27.5.2024 23:59

Tule meille sairaanhoitajaksi, vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärven kuntoutus- ja muistikeskukseen!

Ylöjärven kuntoutus- ja muistikeskuksessa toimii kaksi osastoa, muistiosasto ja kuntoutusosasto. Sairaalaosasto on asiakkaille, jotka tarvitsevat aktiivista, moniammatillista kuntoutusta tai apua selviytymisessään akuuttihoidon jälkeen. Potilaspaikkoja on yhtensä 22. Osaston toiminta-ajatuksena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kartoittaminen, kohentaminen ja ylläpitäminen. Kannustamme ja ohjaamme omatoimisuuteen ja kotona selviytymiseen. Haemme nyt tiimiimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitajana toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä tehden yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimintayksiköiden kanssa. Hoitotyö osastolla on monipuolista ja mielenkiintoista. Työvuorosuunnittelua ohjaa yhteisöllinen työaikasuunnittelu, johon pääset itse vaikuttamaan. Meillä on mukava työyhteisö ja mielekäs työ. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi. Tuemme myös oman työn ja osaamisen kehittämistä muun muassa mahdollistamalla täydennyskoulutuksiin pääsemisen. Lisäksi saat käyttöösi työnantajan henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Työpaikalla on tarjolla myös kahvit ja teet.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Arvostamme kokemusta kuntoutusta tukevan hoitotyön osaamisesta sekä ikäihmisten ja muistisairaiden toimintakykyä ylläpitävän hoitotyön osaamisesta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä sitoutumista. Lääkehoidon toteuttamiseksi edellytämme Love-lääkehoidon tenttien suorittamista ja näyttöjen antamista.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on jaksotyö, kolmivuorotyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Otamme sinut ilolla vastaan. Jätä siis hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja tule työkaveriksemme!

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Anne Keso, p. 040 133 4575,

Apulaisosastonhoitaja Kaisa Torra, p. 041 730 4850 tai

Hoitotyön päällikkö Pirjo Karppanen, p. 044 472 2968.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä rekrytointi@pirha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!